Hakan Şükür son hamle olarak bunu yapmak istemiş

Galatasaray'da aidatını ödemediği gerekçesiyle kulüp üyeliği sonlandırılan Hakan Şükür'den bir son dakika hamlesi geldiği öğrenildi.

Galatasaray, Hakan Şükür ve Arif Erdem konusunda adeta büyük bir kriz yaşarken, iki ismin aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikleri sonlandırılmıştı.

 

Mali Genel Kurul'da ihraç talebi oylanmış ve reddilmiş ancak gelen tepkiler sonrası "aidat formulü" ortaya konmuştu. Şu an Amerika'da bulunan Hakan Şükür'ün ise bu seçeneği ortadan kaldırmak için kulübü aradığı ve aidatını ödemek istediği öğrenildi.

 

Neler yaşanmıştı?

Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihracı için oylama yapılmıştı. Yapılan oylama sonucu Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyelerine devam kararı alınmıştı.

 

Yönetim farklı formül geliştirdi

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edilmemesi bir anda Türkiye gündemine oturdu. Her kesimden gelen büyük tepkiler sonrası Galatasaray yönetimi flaş bir karar alarak iki eski futbolcusunu aidatlarını ödemediği gerekçesiyle 2700 üyeyle birlikte üyelikten çıkardı.

fanatik.com.tr / Metin Karabaş

27 Mar 2017 - 15:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.