Hafta Sonu Semah

Akyazı'ya bağlı Küçücek mahallesinde her Cumartesi günü semah ve Tasavvuf ziyafeti veriliyor.

AKYAZIDA HAFTA SONU SEMAH ZİYAFETİ Akyazı'ya bağlı Küçücek mahallesinde her Cumartesi günü semah ve Tasavvuf ziyafeti veriliyor. Küçücek Türk Musikisi ve kültürünü tanıtma yaşatma ve sosyal yardımlaşma derneği (TEKDER)her hafta sonu Cumartesi günü akşamı dernek binasında Tasavvuf ve semazen gösterileri ile hoş bir gece sunuyor. 23 eylül Cuma akşamı Sakarya üniversitesi örgencileri ve bir gurup din görevlilerini misafir eden dernek katılanlara Tasavvuf musikisi ve semazenlerin eşliğinde güzel bir gece yaşattılar. Gecede 7 yaşındaki Muhammet Ali Cirit'in okuduğu Sakarya türküsü adlı şiir izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. TEKDER Onursal başkanı Küçücek merkez camii imamı Adil Yıldız geceye katılan misafirlere yaptığı konuşmada her hafta sonu programımız var Tasavvuf musikisi sevenler ve bu kültüre gönül veren herkesi bu programları izlemek için derneğimize davet ediyoruz dedi. TEKDER Sakarya dernek başkanı Seyit Ahmet Çetin ve TEKDER Akyazı dernek başkanı Tekin Fırat geceye katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulundular. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/578ee2.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/b9a323.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/135394.JPG[/RESIM]

27 Eki 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.