Hacıeyüpoğlu ‘Ak Kadınlarla 7-0 sürpriz değil’

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Kongresi’ne katılan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu 'Partimizin Sakarya’da 7-0 hedefi AK Kadınlarımızın başarılı çalışmaları ve gücüyle asla sürpriz olmayacaktır' dedi.

COŞKULU KONGRE

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları 4çnü Olağan Kongresi Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede Zehra Hatipoğlu yeniden İl Kadın Kolları başkanlığına seçildi. İl Kadın Kollarına Kongresine katılan AK Parti Milletvekili aday adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu göreve seçilen İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve yeni yönetime başarılar diledi .

AK PARTİ İKTİDARI

AK Partinin iktidara geldiği günden bu yana kadın hakları konusunda önemli çalışmalar yaptığını belirten Hacıeyüpoğlu 'AK Partinin iktidara gelmesiyle birlikte kadın hakları konusunda hukuksal alanda önemli çalışmalar yapıldı. Geçmiş yıllardaki iktidarlar bırakın kadın haklarını savunmayı; kadınlara yönelik başı açık , kapalı şeklinde büyük ayrımcılıklar yaptılar. Yapılan ayrıştırmalar nedeniyle toplumda insanlarımız adeta birbirine düşman edildi. AK Partinin iktidara gelmesiyle birlikte hukuksal alanda yapılan düzenlemeler neticesinde kadınlar her alanda söz sahibi olurken, tüm ayrımcılıklarda sona erdi'{/b] dedi.

7-0 HEDEFİ

Hacıeyüpoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

'Ayrımcılıkların sona ermesiyle birlikte kılık ve kıyafetleri nedeniyle kızlarımız artık Üniversite kapılarından geri dönmüyor. Yine kılık kıyafeti nedeniyle çalışma imkanı bulamayan kadınlar, hukuksal anlamda yapılan düzenlemeler neticesinde kamuda çalışma imkanı buldular. Yeni dönemde kadın haklarına yönelik çalışmalar artarak devam edecek. Önümüzde yine oldukça önemli bir seçim var. AK Parti teşkilatlarının önemli bir parçası olan İl Kadın Kollarımız geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Yeni Türkiye ve Yeni Hedefler için yine sahada olacaklar. Partimizin Sakaryada 7-0 hedefi AK Kadınlarımızın başarılı çalışmalarının eklenmesi ile asla sürpriz değildir. AK Parti?nin bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan İl Kadın Kollarımıza Rabbim?den kolaylıklar diliyorum. Göreve seçilen Sakarya İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra Hatipoğlu ve yönetimine bir kez daha Allah?tan başarılar diliyorum Yolları açık ve ak olsun'

15 Şub 2015 - 21:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafir - sayın hacıeyüpoğlu yalakalığında bir sınırı olmalı dime, 7-0 olmassa hiç başlayamadığın siyseti bırakacakmısın, bol keseden sallamayın başbakanınız gibi. recep tayyip babanız olmasaydı kime sığınacaktınız merak ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 21:30