Hacettepe maçı Olimpiyat Stadı'nda oynanacak!

TFF heyetinin yeni statta yaptığı inceleme sonrası Sakaryaspor-Hacettepespor maçının İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verildi

MEDYABAR.COM

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) yetkilileri dün Yeni Sakarya Stadyumu'nda dün yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında nihai kararı verecek olan raporu hazırlamak için staddan ayrılmıştı.

 

TFF, TOKİ ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü yetkililerinin görüşmeleri sonrasında statla ilgili hazırlanan raporın gönderildiği Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sahada maç oynanamaz raporu çıkmıştı

 

Bunun üzerine maç için buguün stat başvurusu yapan Sakaryaspor, mücadelenin İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını talep etti. Federasyon bu kararı onaylayarak, 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak Sakaryspor-Hacettepespor maçının bu stadyumda oynanmasına karar verdi. Mücadelenin saat 16.30'da oynanacağı belirtildi.

14 Eyl 2017 - 13:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.