DOKURCUNDA 25 KİŞİYE İŞ İMKÂNI
Akyazı'ya bağlı Dokurcun beldesinde faaliyete geçen Kardeşler Sayaç ayakkabı atölyesi ilk etapta 25 kişiye iş imkânı sundu.
DOKURCUNDA 25 KİŞİYE İŞ İMKÂNI
Akyazı'ya bağlı Dokurcun beldesinde faaliyete geçen Kardeşler Sayaç ayakkabı atölyesi ilk etapta 25 kişiye iş imkânı sundu.
Kardeşler Sayaç işletmecisi Yılmaz Arviş birçok ünlü firmaya Ayakkabı üretiyoruz. İlk etapta 25 kişi ile başladık. inşallah ilerleyen günlerde bu sayı 50-60 kişi olacak dedi. Arviş Dokurcun belediyesinden destek gördüklerini Başkan Yılmaz'ın devamlı sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini bu durumunda iş şevkimizi daha da artırdığını belirtti.
Dokurcun belediye başkanı Ruhi Yılmaz Belediye yol, su gibi hizmetleri yaparken bunun yanında beldesine iş Aş imkânları da yaratmalı. Dokurcun beldesinde iş yeri kurmak isteyen yatırımcılarla yakından ilgileniyoruz. Her türlü sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Bu işletmede 25 kişi çalışıyor. Buradan elde ettikleri gelirle esnafımızdan alışveriş yapma imkânı buluyorlar. İşveren ve İşçi kazanırken belde esnafı da bundan yararlanıyor dedi.
Haber Tarihi : 13 Ocak 2012 Cuma
Bu haber 249 kere okudu
YASAL UYARI: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.