Metef Fuarı Açıldı
Akyazı'da Eğitim gören Meslek Liselerinin ortaklaşa düzenledikleri 5.Mesleki ve Teknik Eğitim fuarı açıldı.
AKYAZI METAF FUARI AÇILDI
Akyazı'da Eğitim gören Meslek Liselerinin ortaklaşa düzenledikleri 5.Mesleki ve Teknik Eğitim fuarı açıldı.
Akyazı Teknik ve Endüstri meslek lisesi bahçesinde açılan fuara ilgi yoğundu.
Fuarın açılış konuşmasını Okul müdürü Ömer Tan yaptı.daha sonra kürsüye gelen ilçe Milli eğitim müdürü Mesut Papatya Meslek Liselerinin konumunu anlattı.
İlçe kaymakamı Erdoğan Beypınar yaptığı konuşmada meslek liselerinin ara eleman yetiştirdiklerini ve ülke ekonomisine katkılarının büyük olduğunu belirtti.
Fuarın açılışını ilçe kaymakamı Erdoğan Beypınar,Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şinasi Bayraktar ve okul binasının arsasını bağışlayan merhum Ali Aktürk'ün torunu Akyazı spor kulüp başkanı Rahmi Aktürk birlikte kestiler.
Fuara Akyazı Teknik ve Endüstri meslek lisesi, Akyazı Kız Teknik ve meslek Lisesi, İşmont H.İbrahim Bildirici teknik ve EML. Akyazı mesleki Eğitim merkezi mucit öğrencilerinin buluşları sergilendi.
Sergiyi gezen heyet buluşlar hakkında öğrencilerden bilgide aldı.
Fuara açılış törenine İlçe kaymakamı Erdoğan Beypınar, İlçe Milli eğitim müdürü Mesut Papatya, MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci,Dokurcun belediye başkanı Ruhi Yılmaz,Muhtarlar derneği başkanı Murat Öz,Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,MHP kadın kolları başkanı Hacer Özdemir,Okul idarecileri,Öğretmenler,Öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Fuara katılan misafirlere yemek ikramı da yapıldı.
[RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/9c90a2.JPG[/RESIM]
[RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/38cf03.JPG[/RESIM]
[RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/20ba94.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/f3a945.JPG[/RESIM]
[RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/2c5ba7.JPG[/RESIM]
[RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/9cdfa6.JPG[/RESIM]
Haber Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba
Bu haber 316 kere okudu
YASAL UYARI: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.