Güzel Kuran okumada Karapürçek (Çpal)farkı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Sakarya’ da ki 18 Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında Karapürçek, Ferizli, Kocaali ve Karasu’ da çeşitli yarışmalar yapıldı. Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Çok Programlı Anadolu Lisesi tüm branjla

Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan yarışmalarda, Çok Programlı Anadolu Liseleri kategorilerinde Karapürçek( Çpal) öğrencileri damgasını vurdu.

Karapürçek Mehmet Akif Ersoy ÇPAL, koordinatör okul olarak görev yaptığı Karapürçek’ te “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında Kerem Uludağ, Karasu’da “Genç Hatipler Minberde” yarışmasında Emirhan Yüksek Kocaali de “Genç Bilaller Ezan Okuma” yarışmasında Arif Toprakçı 1. İnci olurken Ferizli’de yapılan “Genç Nidâ Kız Öğrenciler Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında ise Aleyna Yıldırım 2.inci oldu.

Karapürçek Çok proğramlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami Yasa; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılı sonuçlar aldığımız için mutluyuz. Bu yarışmalarda okulumuz Çok Programlı Anadolu Lisesi olmasına rağmen sonuçlar bizi umutlandırdı. Diğer Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında da bu yarışmalarda 18 okul arasında 7. olarak sıralamalarda yer aldık. Bu yarışmalar bize ve öğrencilerimize çeşitli tecrübeler kazandırıyor. Bu başarıda emeği geçen İmam-Hatip Lisesi öğretmenlerimizden İlyas Kotan, Adem Bektaş ve Merkez Camii Müezzini Vedat Atabek hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize şahsım ve okulumuz öğretmenleri adına tebriklerimi sunuyorum”  dedi.      

30 Mar 2017 - 17:54 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

osmannuri al - dün akşam berat kandilini idrak ettik allah kabul etsin.belediyenin dağıttığı kandil simitleri dağıttı.kutularda evet yazıyordu.acaba belediye bu evet simi,tlerini kimin parası ile yaptırdı islam dinine göre böyle bir şey olmaz bu yetkililer acaba hangi dine mensup ki bunu yapabiliyorlar.akyazı nın parasını kimsenin çarcur etmeye hakkı yokcani gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 17:54