Gurup şampiyonasına 5 güreşçi gönderiyoru

25-26 Şubat 2017 ve 18-19 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak olan grup şampiyonalarına Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim güreş takımından 5 güreşçi katılacak.

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim güreş takımını şampiyonada Yıldızlarda 39-42 kg. Yusuf Sayılı 58 kg. Cihan Desteci 76 kg. Semih Curoğlu. Gençlerde ise 55 kg. Cihan Desteci ve 60 kg. Muhammet Selvi temsil edecek

    Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim güreş antrenörü Kamil Özdağ her geçen gün daha güzel müsabakalar ortaya çıkıyor şimdi önümüzde 4-5 Şubat tarihlerinde Sapanca' da yapılacak olan 11-13 ve 14-15 yaş il seçmelerini yapacağız güreşçilerimin inşallah grup şampiyonalarından iyi sonuçlar alarak Türkiye Şampiyonalarına katılmayı hak kazanırlar güreşçilerime turnuvalarda başarılar diliyorum.

22 Oca 2017 - 18:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.