Güner: Tarım ve Hayvancılığı ayağa kaldıracağız

Millet İttifakı Akyazı Belediye Başkan adayı Adem Güner seçim çalışmaları kapsamında Kuzuluk mahallesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

a0ee821c7517f65a0fb93812f67011ef.jpg
355985715c5d13eac4be660cd28efd0b.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Millet ittifakı belediye başkan adayı Adem Güner,  seçildiği takdirde Tarım ve hayvancılığı ayağa kaldıracaklarını ve uygulayacakları projeler ile halkın ekonomik düzeyini yükselteceklerini ifade etti. Vatandaşların siyasiler pek gelmiyor eleştirisine hak verdiklerini ifade eden Adem Güner,biz daima halkımızın yanında olacağız, gidemediğimiz zamanlar da ise hizmetlerimizin onlar ile olacağını ifade etti. Ayrıca hizmet etmeden kuru bedenin halkın arasında olmasının da bir anlam olmayacağını ifade eden Adem Güner Akyazı halkının kaynaklarının Büyükşehir’e aktarılmayacağını ve Akyazı halkının menfaatleri doğrultusunda kullanılacağını ifade etti.

Güner Halkımızın her bir ferdinin Belediye bütçesi hakkında bilgi sahibi olacağını ve belediye ile ilgili ihalelerin kapalı kapılar ardında değil, halkımızın gözü önünde şeffaf bir şekilde olacağını ifade ederek Kuzuluk halkından yüksek teveccüh ile destek istedi. Ayrıca bu akşam Nostalji park düğün salonunda yapılacak olan İyi Parti Millet İttifakı Belediye Başkan aday tanıtım toplantısına Bütün vatandaşlarımızı aday tanıtım toplantısına davet ediyorum dedi.

08 Şub 2019 - 13:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Akyazi 54AKYAZI SEVDALISIAkyazı sevdalıları...İbrahim MertolMİLLİ GÖRÜŞtaraftarMüthiş proje - Adem günerin gecmis sicili bakin yeter böyle bir insan dünya az gelirSayın Milli Görüşçü

Anlat hemşehrim... senide dinleyelim 'İYİ DEĞİLSİN' belliki....

Hdp ile beraber olanları tarih çok iyi biliyor. İftira atmak zina yapmak kadar günahtır... Hdp ve fetö ile beraber olduğunu söylüyorsunuz. Madem fetö ile hdp ile beraber zillet ittifakı var. Neden fetönün siyasi ve iktisadi ayağı araştırılsın önergesini red ettiler. Zillet ittifakı dolmabahçede, habur, osloda aynı masaya oturup megri megri şarılarını söyleyenlerdir. Kimseyi oy atmaya zorlayacak değiller ama oy atmıyorsun diye iftira atmana gerek yok....Tarım ve hayvancılıkta bilgisi olmayanlar burada yorum yapmasınlar.Ayrıca Büyükşehir yasası ile Belediyeler ekonomi ile artık direk sorumlu.BilginizeAdem bey komik olmayın Allah aşkına. Tarım bakanımı olacaksınız belediye başkanımı? Popülizmi bırakın akyazı göçüyor.CHP İLÇE BASKANIYLA GEZİYOR IYIKI HDP AKYAZIDA YOK OLSA ONUDA ALACAKTILAR YAZIK ZİLLET İTTİFAKIalaağaça muhtarlık yaparken köyünü çağ atlattıydı elinden her iş gelir ben şahsen oyumun ona verecem ama istanbulda oturuyorum yoksa biliyonuz kesin onundu oyumYani memurlar tarlaya çapa yapmaya işçilerde inek sağma ya. Bu projeyi tuttum. Oyum iyi partiye...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Şubat 13:19