Gökay'ı Unutmak Çok Zor!

Akyazı’nın Kuzuluk Mahallesinde 23 Haziran günü meydana gelen ve üçü çocuk 5 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan havuz faciasında hayatlarını kaybedenler arasında en genci olan 14 yaşındaki Gökay Yıldırımgeç’te vardı.

7bd9ff00f115986bdd52aafe665f566a.jpg
e5fe8f5e1e989ce3049fc51652c3888a.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gökay Yıldırımgeç aynı vahim olayda hayatlarını kaybedenler gibi Ramazan Bayramının arifesinde Kuzuluk Merkez mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Gökay henüz 14 yaşındaydı ve daha hayatının baharındaydı. O feci kazada hayatını kaybetmesi ailesi başta olmak üzere olayı öğrenen herkesi derin bir üzüntü içinde bırakmıştı. Yaşının küçük olması ise duyulan üzüntünün katlanmasına neden olmuştu.

Gökay Yıldırımgeç ve onunla beraber aynı kazada hayatlarını kaybetmelerinin üzerinden üç ay geçti. Bu üç ay içinde Gökay’ın annesi, babası, abisi, halaları ve diğer yakınları her gün ve günde iki kez mezarlığa gelip Kuran-ı Kerim okudular, dualar yaptılar ve Allahtan kendileri için sabır, vefat eden yavruları içinde cennet temennisinde bulunuyorlar.

Gökay’ın daha çocuk yaşta vahim bir olay sonrası hayatını kaybetmesi ailesi kadar yakınlarını ve de okul arkadaşlarını da derinden üzmüştü. Okul arkadaşları her gün olmasa da haftanın belirli günlerinde mezarlığa gidip arkadaşları için dualarını okudukları görülüyor. Bu durum kuşkusuz Gökay’ın çok acılı olan ailesini azda olsa teskin ediyor ve üzüntülerini hafifletiyor. Gökay’ın Kuzuluk Merkez mezarlığındaki mezarı adeta çiçeklerle süslenmiş cennet gibi ve de tertemiz. Annesi, babası, halaları ve abisi temizlik konusunda çok titizler.

Yasal süreç devam ediyor

23 Haziran günü meydana gelen havuz faciası ile ilgili olarak yasal süreçte devam ediyor.  Bilirkişiler hazırladıkları raporlarını Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığına teslim ettiler. Başsavcılık şimdi Adli Tıp Kurumunun kesin raporunu bekliyor. Beklenen o raporda geldiğinde Başsavcılık olayla ilgili dava açması bekleniyor.

20 Eyl 2017 - 15:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Kuzuluklu01Kuzuluklu - Sayin kuzulukla size katiliyorum. Bugun yataklarinda rahat yatan o asil suclular elbette ki onlarda olumu tad edecektir. Bu yuce kitabimi z Kur'ani Kerim de yaziyor. Masumun ve mazlumun ahinin hesabini nasil verecekler?Gariban asil suçlu ,ASIL suçlular tali suçlu yazık bu canlara ciğerimiz yanıyor ya sorumlular rahat uyuyormusunuz bari ? kesin uyuyorsunuzdur bu pişkinlikle ama ahirette bu canların elleri yakanızda olacaktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 15:11