Gıda Maddeleri Odası'ndan Mobese'ye Destek

Akyazı Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal’ı makamında ziyaret ederek mobese sistemi için yardımda bulundular.

30XukJe.jpg
rbA2YskX9.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir süre önce başlatılan ve ilçeye kazandırılması için çalışmaların sürdüğü mobese sistemi için oluşturulan İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Hizmetleri Derneği yardım fonuna yardımlar devam ediyor.

Akyazı Gıda Maddeleri Odası başkanı Mustafa Demiralay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal’ı makamında ziyaret ederek mobese sistemi için kurulan yardım fonuna 13 bin 400 lira yardımda bulundu. Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay, yardım fonu hesabına yatırılmış ücretin dekontunu İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal’a teslim etti.

Gıda Maddeleri Başkanı Mustafa Demiralay; “İlçemizde mobese sistemi için 6 yıl kadar önce bir çalışma başlatılmış olsa da, en somut adımlar bu zamanda atılmıştı. Gıda Maddeleri odası olarak bizler de mobese sistemine elimizden geldiğince destek olmak istedik. Bu yardımların devamı da gelecektir” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal ziyaretten ve yapılan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Akyazı gibi gelişmiş bir ilçede mobese sistemi olmazsa olmazlardandır. Siz değerli oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yapılan yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Kaymakamımızın, belediye başkanımızın ve bir önceki ilçe emniyet müdürümüzün başlattığı mobese çalışmalarında ben de İlçe Emniyet Müdürlüğü adına elimden gelen desteği vereceğim. Çünkü mobese; bir ilçenin suçla mücadelede ve suç önleyici olarak en önemli sistemlerin başında gelmektedir. Yapılan yardımlara esnaflarımızın, vatandaşlarımızın, işadamlarımızın yardımları da eklendiği takdirde bu sistemi en kısa sürede faaliyete geçirebiliriz. İlçe Emniyet Müdürü olarak başlatılan çalışmalara elimizden geldiğince destek vererek çalışmaların tamamlanmasında katkıda bulunacağız” dedi.

11 Eyl 2014 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakan ozturk moskovaakyazıyı seven ama başkanları sevmeyenMİSAFİR 1 - sn.mustafa demiralay bey allah seni basimizdan eksik etmesin seni hic unut mayacam sen hep kalbimizdesin bunu sana yazan eski elamanin hakan ozturk as lokantsini hic unutmadim senihazır bir aratasınız akyazı için hizmet yapın akyazı belediyesi halk ekmek fırını sayın oda başkanları ekmek dolardan taha bahalıHELAL OLSUN SANA MUSTAFA DEMİRALAY

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 12:03