Gezi

GÖYNÜK GAKŞEMSETTİN HAZRETLERİNİ ANMA GÜNÜNE İÇİN AKYAZIDAN 63 OTOBÜS GİTTİ

Bolu'nun Göynük İlçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Akşemsettin Hazretlerini anma gününe Akyazı'dan da kalabalık bir katılım oldu. Akyazılılar belediye tarafından tahsis edilen 63 otobüsle anma etkinliklerine katıldı. Göynük'te her yıl geleneksel olarak düzenlenen Akşemsettin Hazretlerini anma günü, çevre il ve ilçelerden de kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Akyazı Belediyesi de anma etkinlikleri için 63 otobüs tahsis etti. Akyazılı vatandaşlar etkinliklere büyük ilgi göstererek, otobüslerle Göynük'e gitti. Göynük Akşemseddin hazretlerini anma etkinliklerine gitmek üzere otobüslere binen Akyazılıları tek tek yolcu eden, Ak Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Yaşar Yazıcı, "Vatandaşlarımızın bölgemizde manevi iklimin yoğun bir şekilde yaşandığı Göynük'te yapılan etkinliklere katılmak istemeleri bizleri çok etkilemekte bu uğurda her yıl yapmış olduğumuz bu hizmeti tekrarlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/5a20422.jpg[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/67c6c33.jpg[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/1cebb44.jpg[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/e8bbc55.jpg[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/7104066.jpg[/RESIM]

26 May 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.