Gezer ve Aygün ailelerinin mutlu günü

Akyazı’da faaliyet gösteren Gezer İnşaat işletmecilerinden Adnan Gezer’in kızı Havva ile Mehmet Aygün’ün oğlu Mustafa ile Kıraat Eğitim Merkezinde gerçekleşen tören sonrası Dünya evine girdiler.

Belediye başkanı Hasan Akcan’ın kıydığı Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Et Balık Genel müdür yardımcısı Muhammet Kaya, Murat Aygün’ün şahitliğinde kıyılan nikâh sonrası Dünya evine girdiler.

Düğüne belediye başkanı Hasan Akcan,  Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Et Balık Kurumu genel müdür yardımcısı Muhammet Kaya, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Engin Kahraman, Ak Belde genel müdürü Nail Kahveci, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katılırken Ak Parti genel başkan yardımcısı, Yerel yönetimler başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya Telgraf masajı gönderdi. Kaya gönderdiği mesajda evlatlarımız Havva ile Mustafa’nın düğün töreni davetiniz için teşekkür ederim. Yüce Allah’ın emri Peygamberimiz Sav’ın sünnetini yerine getirdikleri bu mutlu günde gençlerimizi tebrik eder, ömür boyu sürecek Sağlık ve huzur diler. Sizlere ve tüm davetlilere selam ve saygılarımı sunarım dedi.

24 Eki 2016 - 14:46 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.