Genç kız köprüden Sakarya Nehri'ne atladı

Bilecik'te Osmaneli Köprüsü'ne çıkan 16 yaşındaki genç kız, köprü üzerinde arkadaşının ikna etmeye çalıştığı sırada nehire atladı. Genç kızın atladığını görenler nehre atlayarak genç kızı kurtardılar.

Alınan bilgilere göre Bilecik'in Osmaneli İlçesindeki Sakarya Nehri üzerinde bulunan Osmaneli Köprüsü'ne  arkadaşıyla birlikte gelen 16 yaşındaki C.B. Köprüde bir süre arkadaşı ile konuştuktan sonra köprünün korkuluklarına çıktıktan bir kaç dakika sonra kendini köprüden Sakarya Nehrine bıraktı.

Genç kızın nehirde görenler kurtarmak için Sakarya Nehrine atladılar. Gençlerden biri genç kızın yanına ulaşırken daha sonra plastik bir sedye ile nehre giren iki kişi de genç kızı kurtarmak için yanına gitti.

Genç kız daha sonra sedyeye tutunarak kıyıya ulaştı.

Bu anlar cep telefon ile saniye saniye görüntülenirken genç kızın intihardan önce 155 polis imdatı arayarak intihar edeceğini söylediği belirtildi

Kaynak:

Genç kızın intihar girişimi ve sonrasında yaşayanlar medyabar.com'un WhatsApp  hattına geldi .İşte yaşananların görüntüleri..

29 May 2016 - 23:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.