Geleneksel 10. Çınaloğulları toplantısı yapıldı

10.Çınaloğulları sülale toplantısı Bahattin Demirci ve Adem Güner'in organizesi ile Akyazı’da yapıldı

Altın kâse Kuyumculuk işletmecisi Adem Güner ve Bahattin Demircioğlu’nun ev sahipliğini yaptığı 10.oncu geleneksel Çınaloğulları aile toplantısı Akyazı’da gerçekleşti.

Demirci, Güner, Çınar,Çınal,Çetin,Cinalioğlu,Cinal,Cinemre,Akpınar,Yıldıran soyadını taşıyan Çınaloğulları sülale mensupları katıldığı yemek sonrası  sohbet edildikten sonra gelecek ile ilgili planlar yapılarak bir yıl sonra görüşmek üzere ayrıldılar.

08 May 2017 - 19:15 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Adem GÜNEREnver CİNALİOĞLU - Enver Hocam.İyi ki,sülalemizde sizin gibi çok değerli şahsiyetler bulunmaktadır.Bizler de sizin gibiler ile hayata daha sağlam ve güvenle bakmaktayız.Rabbim sağlık,huzur ve iman kuvvetini bizlerden eksik eylemesin.Amin.CİNALOĞULLARI AKYAZI BULUŞMASI'nı geride bıraktığımız bu günlerde;birlikteliğin,duygusallığın,tanışmanın ve kucaklaşmanın sevincini yaşıyoruz.Ne mutlu bana ki bu köklü sülalenin bir neferiyim.Etkinliğe katılan akrabalarıma,gelemediği halde gönlü bizlerle olan kardeşlerime,Akyazi.Net ve muhabir kardeşlerime,etkinliğe ev sahipliği yapan Adem GÜNER ile Bahaattin DEMİRCİ Kardeşlerime ne kadar teşekkür etsek azdır.Yeni etkinlik çalışmalarına da yarından tezi yok planlamaya başlanacağının da bilinmesini isteriz.Saygı ve sevgi dolu selemlarımızla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mayıs 19:15