Geçmiş Olsuna Geldi

Öğrenci servisi kazası sonrası İl Milli eğitim müdürü Murat Yazıcı ilçeye gelerek olay hakkında bilgi aldı.

MURAT YAZICI AKYAZIDA Sabah saatlerinde meydana gelen öğrenci servisi kazası sonrası İl Milli eğitim müdürü Murat Yazıcı ilçeye gelerek olay hakkında bilgi aldı. Murat Yazıcı önce ilçe Milli eğitim müdürü Mesut Papatyayı ziyaret etti..Daha sonra ilçe kaymakamı Erdoğan Beypınar ile bir araya gelen Burada Erdoğan Beypınar ile kaza hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı Akyazı Devlet Hastanesindeki öğrencileri de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/1d1f72.JPG[/RESIM]

07 May 2010 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.