GARİP BİR İNŞAAT

Akyazı Devlet hastanesi ve Akçarşı inşaatı yanında Hazine arazisi üzerinde yapılan inşaat ilçede merak konusu oldu.

GARİP BİR İNŞAAT Akyazı Devlet hastanesi ve Akçarşı inşaatı yanında Hazine arazisi üzerinde yapılan inşaat ilçede merak konusu oldu. D 140 Kuzuluk Adapazarı yolu üzerinde Akyazı Devlet Hastanesi ve Akçarşı İnşaatının hemen yanı başında Hazine arazisi üzerinde yapılan inşaat ilçede merak konusu oldu. Kamuoyu tarafından bu Hazine arazisi üzerinde yapılan İnşaat konusunda birçok çarpıcı hikâyeler anlatsa da Bazı çevrelerde ise İnşaatın izinsiz olduğu ve Hazine arazisi üzerine yapıldığı konusunda hem fikir olmuş. Devam eden bu garip İnşaat hakkında bilgi sahibi olunmazken yetkililerden ise her hangi bir açıklama yapılmadı..

24 Haz 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.