Futbolcular bir bir TFF'ye gidiyor.Yeni kriz kapıda!

Ligin bitmesinin ardından Ramazan Sal'dan sonra Sakaryaspor'da Kafkasyalı ve Kelleci alacakları için TFF'ye başvurdu. Bugün 2 futbolcunun daha TFF'ye başvuru yapacağı öğrenildi.

sak-004.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Spor264.com'un haberine göre; Sakaryaspor'da Afjet Afyon mağlubiyeti sonrasında başlayan sıkıntılı sürecin ardından yeşil siyahlı formayı giyen futbolcular Türkiye Futbol Federasyonuna kulübü şikayet etmeye başladı. Geçmiş yıllar buna benzer sorunlar nedeniyle transfer yasağı konulan Sakaryaspor'da bu yaşananlar büyük tedirginliğe neden oldu.

Tatangaların Play Off finali sonrasında yaptığı, "Yıllardır hiç görmediğimiz etik olmayan tüm davranışları sergileyen, bu büyük camiayı ayaklar altına alan, para için mesleğini satan bir dizi ruhsuz ve haysiyetsiz futbolcu kadrosuyla daha önce hiç karşılaşmamıştık" sözleri sonrasında peş peşe gelen haberler dikkat çekmeye başladı.

 

Ramazan Sal'ın TFF'ye yaptığı şikayet sonrasında bedelsiz serbest kalmasıyla birlikte, Ercüment Kafkasyalı ve Tufan Kelleci'de TFF'ye alacakları için müracaat etti. Yunus Emre Yalçın ve Ramazan Civelek'in de başvuru yapacağı öğrenilirken bu sayının artacağı ifade ediliyor.

30 May 2018 - 04:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Öner - Sakaryaspor yönetimi, sadece Sakaryaspor sevdalılarını değil tüm sakarya halkını ters köşeye yatırmıştır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 04:03