Fırtına Karanlığa Boğdu

Geçtiğimiz akşam şiddetli rüzgarın neden olduğu elektrik kesintileri Akyazı'da hayatı felç etti.

FIRTINA AKYAZIYI KARANLIĞA BOĞDU Geçtiğimiz akşam şiddetli rüzgarın neden olduğu elektrik kesintileri Akyazı'da hayatı felç etti. Akyazı elektrik arızanın telefonları susmak bilmezken Akyazı elektrik arıza ekipleri araç sayılarına takviye yaparak halka hizmet vermeye devam ediyor. Arızalar alo 186 ya Akyazı merkez ve ova köylerindeki sorunlara yoğunlaşan arıza ekipleri hala dağ köylerine ulaşamadık halkın biraz daha sabırlı olmasını ve daha önce 418 15 57 nolu telefona yapılan arıza anonslarının artik işleme alınmayacağı bunun nedeni ise Adapazarı'ndaki merkezi sisteme (Call center) bağlanmaları olduğu bu sistemle daha seri bir hizmet ağı oluşturacaklarını açıklayan Akyazı Sedaş arıza ekipleri halkımızın arızalarını 186'ya yapmaları gerektiğinin belirttiler. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/e1a0c2.JPG[/RESIM]

04 Kas 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.