Filistine Destek

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA CAMİİNDE GAZZE DE KATLEDİLENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

AKYAZIDA FİLİSTİNDE KATLEDİLENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI Akyazıda Salı günü öglen namazından sonra Filistin de İsrail tarafından katledilenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Kılınan gıyabi cenaze namazına Akyazı müftüsü Sait Emin Arvas,MHP Büyükşehir belediye başkan adayı Enver Toçoğlu,MHP Akyazı beldiye başkan adayları Rahmi Aktüek ve Spbelediye başkan adayı Hasan Akçanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz sonrası ilçe müftüsü Sait Emin Arvas Filistinde katlediler ve yüm şhitler için dua yaptı. Namaz sonrasında Akyazı Mazlumder tarafından Filistin için yardım toplandı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/17b722.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/b9e193.JPG[/RESIM]

08 Oca 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.