Feyzi Bora’nın gurur günü

Adapazarı AKM de düzenlenen Ak Parti 69.il danışma meclisi toplantısında Sakarya'da ilçeler arasında en yüksek oy oranı alan Akyazı ilçesi tebrik edildi ve tüm ilçeler başkanları adına Feyzi Bora’ya verildi

8160e2ec7b3a6bbe377a8fd0da06e30e.png
Haber albümü için resme tıklayın

Bora yaptığı konuşmada Ak Parti sevdalıları toplantımızın hayırlara vesile olması duasıyla sözlerime başlamak istiyorum. Bu vesile ile Yüce Mevla bizleri vatanımıza hizmet yolundan alıkoyacak işlerden uzak eylesin, dahili ve harici dumanlarımla fırsat vermesin, bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın diyorum.

Bugün huzurunuzda Anayasa referandum oylamasında, Sakarya’da ve Marmara'da en yüksek oy almış ilçenin Ak Parti ilçe başkanı olarak çıkmanın mutluluğu içerisindeyim. Aynı zamanda 2001 tarihinden beri bu kutsal davanın her kademesinde görev almanın, sizlerle beraber aynı amaç uğrunda çalışmanın gurunu ve bahtiyarlığını yaşıyorum.

Ak Partimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde siyasi hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren, aziz milletimize taahhüt ettiği ve bugün Yeni Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, kalkınma, ilerleme, halkın refah seviyesi yükselmiş ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda büyük başarılar kaydederek bugüne kadar hemen hemen verdiği bütün sözleri yerine getirmenin karşılığını 16 Nisan Pazar günü halklımızdan %51.4 EVET oyu olarak almıştır. By vesile ile Referandum sonucunun memleketimize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Partimiz demokrasiyi, Millî ve Manevi değerlere saygıyla ilke edinerek, darbelere ve vesayet sistemine karşı dik durarak yıllardır özlenen Güçlü ve Müreffeh Türkiye’yi yeniden inşa etmeye başlamıştır. İktidar olduğumuz ilk günden bu günlere kadar, kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirmiştir. Bu atlımın kaynağı demokratik meşruiyet, siyasal meşruiyet ve tüm seçimlerde milletimizin ortaya koyduğu maddi ve manevi destektir. Partimiz ve şahsım adına siz tüm hemşerilerime bu güne kadar partimize gösterdiğiniz teveccüh ve destekler için şükranlarımı sunuyorum.

Bizler Akyazı olarak, bugüne kadar Ak Parti siyasetinde, tarih yazan başarılar elde ettik. Gerek il bazında gerekse Terkiye genelinde 0y yüzdesi olarak partimize büyük destekler verdik. En nihayetinde 16 Nisan Pazar günü yapılan referandumda, Sakarya’da % 79.8 gibi en yüksük oyu vererek Evet oylarına büyük katkı sağlayarak üzerine düşen görevi yerine getirdik. Ve inşallah bundan sonra da bu kutsal yolculukta Allah’ın izniyle yine Sakarya ve Türkiye’de en yüksük oylarla destek vereceğimizi tüm Akyazılı hemşerilerime güvenerek huzurunuzda büyük bir inançla söylüyorum. Ak Parti olarak bizlere hep destek veren bu vefakâr insanlara hep beraber büyük proje ve yatırımlarla teşekkür edeceğimize dair inancım tamdır. İnşallah Milletvekillerimiz Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkamız Sayın Toçoğlu ve ekibi Sakarya'da, Akyazı'ya gereken önemi ve hassasiyeti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha da artarak göstereceklerdir.

Ben Akyazı Ak Parti ilçe Baskçanı olarak, referandum çalışmasında bizlere destek veren, İl başkanımız Sayın Fevzi Kılıç'a, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeki Toçoğlu’na Akyazı Belediye başkanımız sayın Hasan Akcan'a,yönetim kurulu üyelerimize meclis üyelerimize, kadın kollarımıza gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize, müşahitlerimize sahsım ve partim adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Hizmet yolunda, çeşitli kademelerde bugüne kadar verilen tüm görevleri yerine getirmeye çalıştım. Eksiklik bizim, başarı tüm Ak Parti camiasınındır. Bundan sonra aynı inançla yılmadan bıkmadan ve yorulmadan davamızın neferi olacağımızı önemle belirtmek istiyorum.

Allah bizleri birlikten ve beraberlikten ayırmasın. Memleketimize ve insanlığa hizmet yolunda sağlık, huzur ve başarı dolu nice yıllara hep beraber ulaşmak dualarımla Allah'a emanet olun…

12 May 2017 - 16:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

üsküplüAkyaxılıAKYAZILI GÜZEL İNSAN.adalıahmet - bu millet ilçe teşkilatı için oy verdi sanıyorsunuz ay zavallılar ayıptır yahuBaşta Reis olmasaydı ....!!Mhp nin oylarıda akp ye değil mi. Ah bahçeli ah. adamlar bayram ediyor. senin sayende. sana asla oy yok.oyu veren vadandaş ödül onlararreise verildi oylar NE VEKİLLER NE DE İL YÖNETİMİ ÇALIŞMADI diyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mayıs 16:46