FETÖ'de son operasyonlardan sonra...

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında son günlerde yapılan operasyonlar sonrası tutuklu sayısı 726'ya yükseldi.

MEDYABAR.COM

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ)'ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında kent genelinde operasyonlar sürüyor.

 

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi(TEM) ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi(KOM) savcılık talimatıyla son günlerde operasyonların sayısını arttırdı.

 

Polis, örgütle bağlantısı tespit edilen ve örgüt üyesi olduğundan şüphelenilen şahıslara yönelik son günlerde çok sayıda baskın yaptı.

 

Yapılan son operasyonlardan sonra FETÖ'den işlem yapılan şahıs sayısı 2 bin 485 kişiye yükseldi.

 

Örgütle bağlantısı tespit edilen şüphelilerin 726'sı tutuklanırken, bin 76 kişi ise adli kontorl ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

 

Hakkında yakalama kararı çıkarılan 270 kişi için ise arama çalışmaları sürüyor. Örgüt üyesi olduğundan şüphelenilen 205 kişi hakkında da araştırma süreci devam ediyor.

21 Oca 2017 - 16:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.