FETÖ şüphelisi 21 diyanet çalışanı adliyede...

Sakarya Müftülüğünün çeşitli birimlerinde görevli 21 kişi FETÖ - PDY bağlantıları tespit edilince gözaltına alındı. 21 diyanet çalışanı Adliyeye sevk edildi.

MEDYABAR.COM - 

Azim ÇELİK bildiriyor 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Kamu personellerine yönelik araştırma sonucu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Sakarya'da açığa alınan 21 diyanet çalışanı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınmıştı.

 

Aralarında imam, müezzin ve memurların da bulunduğu 21 kişi Emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.


Diyanet çalışanları Cumhuriyet Savcılığının ardından mahkemeye çıkartılacak.

 

Adliyeye böyle sevk edildiler

20 Eki 2016 - 11:15 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.