FETÖ şüphelisi 17 kişi daha adliyede... 14'ü tarımdan

Şehirde yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında gözatına alınan 17 kişi daha adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkartılan 14 kişi İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden...

MEDYABAR.COM - 
Azim ÇELİK Bildiriyor 

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu koordinesinde yürütülen FETÖ / PDY soruşturmalarında, son Bylock kullanıcı listelerinin belirlenmesi ile hareketlilik yaşanıyor.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde çalışan 14 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerin yanı sıra 3 kişi daha FETÖ bağlantıları nedeniyle gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 17 şüpheli Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Şüphelilerden bazılarının terör örgütünün kriptolu yazışma programı Bylock kullanıcısı olduğu ifade ediliyor.

20 Oca 2017 - 10:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.