FETÖ soruşturmasında son durum

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ Terör Örgütü'ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 800'ü geçti.

MEDYABAR.COM

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu'nun Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY)'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında kent genelinde operasyonlar sürüyor.

 

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler her gün çok sayıda adrese baskınlar düzenleyerek örgütle bağlantısı olduğu tespit edilen kişilere gözaltılar yapıyor.

 

Soruşturma kapsamında bugüne kadar toplam 812 kişi tutuklanırken, bin 285 kişi ise adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağıyla serbest bırakıldı.

 

Örgütle bağlantılı olduğu tespit edilince haklarnda gözaltı kararı çıkarılan 225 kişi polis tarafından her yerde aranıyor.

 

Polis, terör örgütü üyesi olduğundan şüphelenilen 225 kişi hakkında da araştırlamarını sürdürüyor.

22 Mar 2017 - 12:50 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.