FETÖ gözaltısı 26 eski sağlık çalışanı adliyede

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 26 eski sağlık çalışanı gözaltına alındı. Aralarında Bylock kullananların da olduğu sağlıkçılar adliyeye sevk edildi

MEDYABAR.COM - 

Aziz GÜVENER - Azim ÇELİK bildiriyor 

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu'nca Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık kuruluşlarında çalışırken kanun hükmünde kararnameler ile ihraç edilen 26 eski sağlık çalışanına yönelik operasyon düzenlendi.

Aralarında doktor, diş hekimi, hemşire, ebe ve teknisyenlerin de bulunduğu 26 kişiden bazılarının Bylock kullandığı tespit edildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Sakarya, Hatay ve Kırıkkale'de gerçekleştirdiği operasyonla 26 eski sağlık çalışanını gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 26 kişi bu sabah Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

19 Oca 2017 - 11:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.