FETÖ elebaşından 'Sakarya'lı yeni mesaj mı?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in son yayınlanan sohbetinde 'Ayağa kalk Sakarya' diyerek ayağa kalkması 'yeni bir mesaj mı?' olarak yorumlandı

MEDYABAR.COM - 
Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ / PDY) elebaşı Fetullah Gülen'in sohbetleri örgütün sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

 

Türkiye'de erişime engelli olan görüntüler uzmanlar tarafından dikkatlice takip ediliyor.

 

FETÖ elebaşının daha önceki sohbet görüntülerinde üzerindeki cübbesini değiştirerek, yerini değiştirerek örgüt üyelerine gizli mesajlar verdiği iddia ediliyordu.

 

Gülen'in son sohbetini bitirirken kullandığı ifadeler ve hareketi de sosyal medyada oldukça ses getirdi.

 

FETÖ elebaşı sohbetinin sonunda Necip Fazıl Kısakürek'in 'Sakarya Türküsü' şiirinden bir bölümü değiştireren okurken, 
"yol, bu; yöntem, bu; gerisi angarya / yerlerde süründüğün yeter, ayağa kalk Sakarya!.." ifadelerini kullanarak ayağa kalkıyor.

 

Bu ifadeler 'FETÖ liderinin yeni mesajı' olarak yorumlanırken; Adil Öksüz, Cevdet Türkyolu, Davut Akyüz gibi önemli isimlerin çıktığı ve yaklaşık bin kişinin tutuklandığı Sakarya'yı dillendirmesi de dikkat çekti.

17 Eki 2017 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.