Ferhat ve Talha'dan bomba video

Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı tarafından kadro dışı bırakılan Ferhat Yazgan ve Talha Mayhoş'un kadro dışı kaldıkları dönemde çektikleri ve şampiyonluğun gelmesinin ardından Ferhat Yazgan'ın İnstagram hesabından yayınladıkları video gündeme bomba gibi düştü.

Sakaryaspor'da forma giyen Ferhat Yazgan ve Talha Mayhoş, Kasım ayı sonunda teknik direktör Tuncay Şanlı'nın talebiyle kadrı dışı bırakılmıştı.

 

İki futbolcu Serdivan'daki altyapı tesislerinde çalıştıktan sonra Tuncay Şanlı ile yolların ayrılması, Osman Özdemir'in göreve getirilmesiyle af edilmiş ve kadroya dönmüşlerdi.

 

Playoff finalinde şampiyonluğu getiren Coşkun'un 2'nci golü öncesi enfes bir asist yapan Ferhat Yazgan'ın instagram hesabından dikkat çeken bir video paylaşıldı.

Ferhat ve Talha, altyapı tesislerinde koşu yaparken çektikleri videoyu şampiyonluk gelince paylaştı.


Ferhat Yazgan, "Bir ay boyunca her gün çift idmandayız. Biz hiçbir yere gitmiyoruz. Biz döneceğiz ve Sakaryaspor şampiyon olacak" derken, Talha Mayhoş'un ise, "Bu videoyu iyi izleyin. İnanın bu videoyu sezon sonu izleyince hepimiz göreceğiz ki bir şampiyon olacağız. İş zora girmiş gibi gözükebilir ama biz her şeyin hesabını kitabını yaptık. Ama play-off ile ama seri yakalayarak ne olursa olsun bu takım bu sene çıkacak. Gerçek Sakaryasporlular şampiyonluğu görecek. Sahte Sakaryasporlular şampiyonluğu göremeyecek. Sakaryaspor istediği sürece buradayız." dediği görülüyor.

15 May 2017 - 17:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.