Fahrettin Başer Kalp krizi geçirdi

Vergi Dairesinden emekli Fahrettin Başer geçirdiği Kalp krizi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı

Vergi Dairesinden emekli Fahrettin Başer geçirdiği Kalp krizi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan müdahaleler sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Fahrettin Başer şu an Kalp Cerrahi Servisine alındı.

Fahrettin Başer'in Sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında

02 Tem 2017 - 18:07 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

emir uzmanümit yılmazeyüp demirtaşAdem GÜNERAyhan Ulukan - geçmiş olsun ALLAH şıfanı versiakyazıda sevilen sayılan dürüst abilerimizden bir tanesi fahrettin abi geçmiş olsun der en kısa zamanda saglıgına kavuşmasını dilerimaçil şifalar diliyorumRabbim acil şifalar ihsan eylesin.Çok geçmiş olsun Fahrettincim. Acil şifalar diliyorum. Bir de sigarayı azaltsan iyi olacak. Selamlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Temmuz 18:07