Evde oy kullanabilmek için son başvuru günü 17 Ocak

Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan vatandaşların yerel seçimlerde oy kullanabilmesi için son başvuru tarihi 17 Ocak...

31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde, hastalığı ya da engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan vatandaşların İl Seçim Kuruluna başvurması gerekiyor.

Seyyar Sandık uygulamasından yararlanmak isteyen seçmenlerin bir yakınının 4 - 17 Ocak tarihleri arasında Seyyar Sandık Talep Formu ile İl Seçim Kurulu Başkanlığı'na veya İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na gönderilmek üzere Muhtarlığa başvurmaları gerekiyor.

02 Oca 2019 - 11:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.