Esnafın cebinden kıyak yapmayın cebinizden ödeyin

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Hikmet Özgür 16 kalem kişiden para almayın diyorsunuz Esnafın sırtından elinizi çekin dedi.

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Hikmet Özgür yayınladığı Basın bildirisinde Yolcu  taşımacılığı  yapan  esnaf  kimden  para  alacak  Halk otobüslerinde 16 kalem  kişiden para alınmayacak diyen  Sakarya Büyükşehir  Belediyesi  Ulaşım Daire Başkanlığı  taşıma yapan esnafın sırtında kurban  mı kesiyor !Eğer birilerini  koruyorlarsa kendi imkanlarıyla yapsınlar  ,taşımacı esnafı zaten bu güzergahların bedelini  Sakarya  Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire Başkanlığına fazlasıyla  ödüyorlar ormancı memuru ,postanede çalışan , belediye çalışanı  bedavamı görev yapıyor!! Altmış beş yaş üstü   sakat, gazi, şehit yakınları  dediğiniz  zaman esnaf kimden para alıp vergileri  UKM aidatlarını  nerden  ödeyecekler  yetkili ve idarecilere sesleniyorum.

Esnaf kimden para alacak!! Esnafın sırtından elinizi çekerseniz esnafta rahat nefes alır evine ekmek götürme imkanı bulur, Ulaşım Daire Başkanlığı taşımacı esnafından sakat arabası istiyor 150,00 -200,00 BİN  TL lik araba istiyor  peki esnaf  nerden para kazanıp bu araçları alabilecek!

Siyaset yapılacaksa birilerinin sırtından değil adaletli hizmet yaparak yapın!  İktidar muhalefet ayırmadan her vatandaşın hakkını gözeterek siyaset yapın dedi.

16 Şub 2015 - 09:59 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

BELEDİYE OTOBÜSÜ İSTİYORUZakyazıAhmet.......akyazılıVEYSELAAA - BELEDİYE OTOBÜS KOYSUN YETER ARTIK NEDİR BU OTOBÜS BENZERİVARİ ARÇLARDAN HENDEKTEN AZ ÖRNEK ALIN BE KARDEŞİM İSTEYEN BELEDİYE OTOBÜSLERİNE BİNERRRRBU GELSİN ARTIKKKSayın başkan ve diğer şoför arkadaşlar sizler yolcuya yani müşteriye saygı duymadıkça kazançtan kar elde edemezsiniz.Yolcu güleryüzlü olan hizmeti arıyor ama o yok...

Zeki Toçoğlu eğer başkansa ve senin dediklerine karşılık verecek olursa koysun belediye otobüs hattı 2 tl karşılığında bak o zaman ne yaparsın sayın şoför esnafı arkadaş...

Şehit yakını gazilerede nasıl hizmet verdiğinizi bir derneklerine sorun arkadan edilen lafları falan...Para kazanamıyorlar ama akyazı-adapazar sırası uçtu gitti.Madem sıra bu kadar kıymetli bunların taşıdığı yolcularda kıymetli olması lazım.Ama ne varki yolcuyu mal yerine bile koymuyorlar.Malı koyarken bile istif ediyorsun.Ne varki yolcuları araca tıka basa dolduruyorsun.Ara sıra bu araçla yolculuk etsen ortamı görürsün.Ama sen hastasın sana sıkıntı yapar,sağlam bir yönetici gönder sana olup biteni anlatsın.Öğrenciye indirimli olduğu için kızıyorsunuz ama okullar tatil oldumu öğrenciyi arıyorsunuz.Hizmet verin temiz hizmet yapın,kazandığınıza şükredin,mevlam razı gelmezse bu günleride ararsınız.Yolunuz açık olsun.o arabalarla taşımacılık yaptığınız için para almanız değil üstüne para vermeniz lazım be! hendeğin arabaları fıstık gibi , karasu kocaali arabalarının hepsi sıfır gibi hepsi Volkswagen, Mercedes, geyveninkiler bile öle hepsi klimalı. bide bizim akyazınınkilere bakın, akyazının enbüyük sorunlarından biri bu arabalar bi çözüm bulun artık yeterSAYIN BASKAN TURKIYE DE DOGO VE GUNEYDOGU DAHIL AKYAZI GIBI ILKEL ARACLARLA YOLCU TASIYAN BIR YER BILIYORSAN BURAYA YAZ SENI TEBRIK EDECEGIM SEN VE SULALEN HIC BU OTOBUSLERLE AILECEK YOLCULUK YAPTINIZMI HAYIR ISTE BU ULKEDE VATANDAS OLARAK YASAMAK NEKADAR ZORMUS ANLADINMIBAŞKAN SEN ÖNCE AKYAZI ADAPAZARI ARABARALARI VE KÖY DOLMUŞLARININ SORUNLARINI CÖZ TIKLIM TIKLIM İNSAN TAŞIYOSUNUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 09:59