BÜYÜK FIRSAT
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hayri Balaban "Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar ile ustalık belgesi sahibi olup yeni işyeri kuran esnaf ve sanatkarlara sıfır faizli kredi kullandırmaya başladık. El dokuma işleri, bakır işlemeciliği, çini ve çömlek yapımı, kaşıkçılık, bastonculuk, semercilik, yazmacılık, yorgancılık, Keçecilik, lüle ve oltu taşı işçiliği, yemenicilik ve oyacılık gibi işlerde faaliyet gösteren ve esnaf vergi muafiyet belgesi sahibi olan esnafa, KOSGEB'ten hibe desteği kullanmayanlara sıfır faizli kredi kullandırıyoruz" dedi.
DİĞER GRUP
Balaban şöyle devam etti: "Mesleki eğitim kanunu kapsamınca, kredi başvuru itibariyle en az 3 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve ustalık belgesiyle ilgili meslek konusunda son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkarlardan yine KOSGEB hibe desteği kullanmayanlar sıfır faizli kredi kullanabilecektir. Yukarıda belirtilen şartlarda bu krediyi kullanmak isteyenler Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına müracaat edebilirler"
Sakarya Halk Gazetesi
Esnafa sıfır faizli kredi müjdesi...

Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban kaybolmaya yüz tutmuş meslek kollarında Ocak 2015'tan itibaren sıfır faizli krediyi kullandırmaya başladıklarını belirtti.
Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Akyazı | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0264 418 10 04 | Faks : 0264 418 10 04 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0264 418 10 04 | Faks : 0264 418 10 04 | Haber Yazılımı: CM Bilişim