ESNAF ODALARI BASIN AÇIKLAMASI

Akyazıda faaliyet gösteren esnaf odaları bir basın açıklaması yaptılar.İşte o açıklama

ESNAF ODALARI BASIN AÇIKLAMASI Akyazı da daha önce KOSGEB kanalıyla verilen Can suyu adı altındaki kredilerin,oda üyelerimiz tarafından kullanılmadığı tesbitlerimizin doğruluğunu bir kez daha yaşamamak adına biz oda başkanları ve yönetim kurullarımızla yapılan toplantılar neticesinde almak istediğimiz kararlara oda üyelerimizin bizlerle birlikte haraket edebilmelerini sağlamak düşüncesiyle basın açıklaması yapma gereğini duyduğumuzu bildiririz. KOSGEB kanalıyla devletimizin küçük esnaflara yapmak istediği ekonomik yardımların gerçekten küçük esnafa yapılamadığını bir önceki verilen kredilerin yanlışlığını bir kez daha yaşamamak adına SESOB başkanı sayın Hasan ALİŞAN ve ekibiyle T.B.M.M. sinde yapılan komisyon başkanları ve bakanlarla yapılan görüşmelerde iyileştireleceği sözleri bizleri sevindirmiştir. Türkiye de olduğu gibi Akyazı daki Bankalara daha önce verilen kredilerde göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı tüm esnaflarımız adına teşekkür ediyoruz. Fakat biz küçük esnaflarımızın bu yeni Can suyu kredilerinin daha verimli ve olumlu bir şekilde kullanılabilmesi isteğimiz ağır basmaktadır.Bu yüzden Akyazı da bulunan tüm banka müdürleri ile yapacağımız görüşmelerimizi üyelerimize duyuracağımızı bildiririz. Amacımızın odalarımıza kayıtlı esnaflarımızın haklarını en iyi şekilde korumak,Kosgeb konusunda en iyi şekilde bilgilendirebilmek ve bu konuda yapacağımız çalışmalarımızda her zamanki gibi esnaflarımızla birlikte hareket etmek istiyoruz. KOSGEB in yapmaya çalıştığı destekleme projelerinin çok iyi takip edilmesini üyelerimizden bekliyoruz. Bu düşüncelerle gerçekten zor günler içersinde olan küçük esnaflarımıza, yapılacak olan müracaatlarda çok hassas ve insafiyetli davranan banka yetkilileri ile birlikte hareket etmeye çalışacağımızı bir kez daha bildirir ve Can suyu kredisinin dağıtılmasına öncülük yapan tüm devlet yetkililerine, KOSGEB yetkililerine ,bu çalışmalarda esnaf adına büyük gayret gösteren Sesob başkanı sayın Hasan ALİŞAN a ve emeği geçmiş ve geçecek tüm memur arkadaşlarımıza teşekkür eder verilecek kredilerin tüm esnaf üyelerimize faydalı olmasını diler,işlerinizde başarılar dileriz. Manif.Kavaf.Ayak Şöf.ve Otomabilciler Bakkallar ve Bayi. Madeni Sanat. Odası Bşk. Odası Bşk. Odası Bşk. Odası Bşk. Ağaç İşleri Gıda Maddeleri Esnaf Sanatkarlar Terziler Berberler Odası Bşk. Odası Bşk. Odası Bşk. Odası Bşk. Odası Bşk.