Eski İl Başkanı Terzioğlu'ndan sitem dolu sözler

Ak Parti Eski İl Başkanlarından Davut Terzioğlu, sosyal medya hesabından partinin adını kullananlara yönelik değerlendirmelerde bulundu

Ak Parti'de 2009 Temmuz ayında seçildiği İl Başkanlığından 25 gün sonra istifa eden Davut Terzioğlu, twitter hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

 

Şehrin tanınan simalarından Terzioğlu, Ak Parti'den çeşitli makamlara adaylığını koymuş olan bazı kişilerin partiye zarar verdiğini söyleyerek İl Başkanı Fevzi Kılıç'tan açıklama beklediklerini yazdı.

 

Parti içinde görev yapan bazı isimlerin de Terzioğlu'nun bu açıklamalarına destek verdiği görüldü.

 

Terzioğlu'nun paylaşımları şu şekilde: 

 

1-Ak Partiden, mv ve belediye b aday adayı olmuş sağda solda Ak Parti adanı konuşuyor görüş bildiriyor. Bir kişi de çıkıp sen kimsin demiyor

 

2- Eğer bu adam partinin üyesi ise üyelikten bile düşürülmesi lazım.

 

3- Bunun gibi insanlar Ak Partinin etrafında dolaşmaya devam ederse, hızlı giden bir arabanın yakıtına su kaçmış demektir.

 

4- İl başkanı Fevzi Kılıç, "bu tür insanların partimizle bir ilişkisi yoktur"diye bir açıklama yapmasını bekleriz.

30 Nis 2017 - 17:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.