Eski Günlerini Yad Ettiler

Küçücek Belediyesinin kurucu ve belediyeyi kapatan başkanı özelliğini üzerinde taşıyan Yaşar Akgün, yine kapanan Dokurcun Belediyesinin son başkanı Ruhi Yılmaz Küçücek öğrenci yurdu kermes açılışına bir araya gelerek eski günleri andılar.

07de723002cfefa5440682d5f4d6be78.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Küçücek öğrenci yurdu tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen kermes açılışına katılan Küçücek Belediyesinin kurucu ve belediyeyi kapatan başkanı özelliğini üzerinde taşıyan Yaşar Akgün, yine kapanan Dokurcun Belediyesinin son başkanı ve şu anda Akyazı Belediyesinde MHP’den Meclis Üyesi olan Ruhi Yılmaz ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım aynı masayı paylaştılar ve oturdukları süre içinde yaptıkları konuşmalarında eski günlerini yad ettiler.

Diğer iki başkanın yaptıkları konuşmalarında en çok Küçücek Belediyesinin efsane başkanı onurunu üzerinde taşıyan Yaşar Akgün’e takıldıkları gözlendi. Belediye Başkanları Yaşar Akgün’e Küçücek belediyesinin ilk başkanı da son başkanı da sen oldun. Senden başka biri gelip de bu beldeye belediye başkanı olamadı. Baktın ki, koltuk elden gidiyor hemen belediyeyi kapattın şeklinde yapılan takılmalara Yaşar Akgün’ün verdiği nükteli cevaplar kendilerini izleyen ve aynı masayı paylaşan AK Partili Meclis Üyesi Mahmut Baykan, MHP’li Meclis Üyeleri Murat Öz ve Abdullah Hikmet Kurt, İşadamı İsmail Berberoğlu ile ev sahibi konumunda olan MHP’li Meclis Üyesi Harun Köymen ile yurt Müdürü Adnan Yılmaz’ı da kahkahalara boğdu ve bu güzel sohbet çekilen bu resimle ölümsüzleştirildi.

03 May 2018 - 17:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.