Erenler'de 5bin Kişilik Yağmur Duası

Erenler'de Ahmet Yesevi Hazretlerinin talebelerinden olan Eren Babalar Türbesi yanında yaklaşık 5000 kişi'nin katılımlarıyla yağmur duası yapıldı.

Dua'yı Adem Şener Hoca yaptı. Programda Adem Şener Hoca "Bu dua benim işimden daha önemli dediniz. Tüm alemi, kainatı ilgilendiren böyle bir yağmur duasına, böyle bir yakarışa ben de katılayım dediniz. Allah ile buluşulan yerde ben de bulunayım dediniz. Bu yakarış bizi mutluluğa ulaştıracak. Rahmetler dilemek için buraya geldik. Allah’ım burada bulunan ve sana ellerini açan şu kullarının dualarını kabul et” diyerek dua etti.

Dua programına katılan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamazken, küçük çocukların da el açıp yapılan duaya eşlik ettiği görüldü.

Vatandaşlara dua sonrasında Serdivan Belediyesi tarafından yemek ikram edildi.

07 Mar 2014 - 22:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılı fatihseyfiaramızdaki - yorumlara bakınca insanların iman seviyesinin ne kadar oldugunu daha iyi anlıyorum şimdi.bu adamın yaptığı dua kabul olmaz .yamyamın duası kabul olmazzz15 günlük hava durumuna göre bir hafta yağmurlu, dualarımız kabul oldu sanacaklar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 22:23