Erdoğdu mahallesinde Kutlu doğum haftasında organize edilen program Erdoğdu İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti. Erdoğdu Camii gençlik ve Kültür derneğinin düzenlemiş olduğu geceye çok sayıda vatandaş katıldı.
İnsanlığın Yücelmesi için gelin birlik olalım, konulu etkinlik Erdoğdu Cami İmamı Recep Kırlak’ın sunumu ile başladı.
Recep Kırlak’ın sunumunun ardından mikrofonu alan İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur kısa bir konuşma yaptı. Şenokur; bu güzel geceyi düzenleyenlere çok teşekkür ederim. Muhteşem bir görüntü ve çalışma var emeğinize sağlık. Kutlu Doğum haftanızı tebrik ederim, dedi.
Program daha sonra Kuran-i kerim tilaveti sonrası Tasavvuf sanatçısı Tuğrul Ersoy İlahi sesi ve Semazen gösterisi ile katılanlara güzel bir gece yaşattı.
Son olarak Eskibedil Camii İmamı Muhammet Ali Tekmen tarafından dua edildi. Gece sonunda katılımcılara yemek ikramı yapıldı.