Engellilerden mavi kapak kampanyası

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği, 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren başlayacak ve süresiz olarak devam edecek 'Mavi Kapak Kampanyası' başlatma kararı aldı.

Kampanya ile ilgili Sakarya'da bulunan tüm kamu ve tüzel iş yerleri de mavi kapak biriktirmek için yaptırılan kutuları kendi bölgelerine yerleştirecek.

1 Şubat 2013'de başlaması planlanan kampanya ile ilgili açıklama yapan Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, "Başlatacağımız kampanyamızın amacı engelli insanlarımıza tekerlekli sandalye, akülü araç ve engelliler evi olarak düşündüğümüz tesisimizde kafeterya, tüm engelliler için kütüphane, el sanatları üzerine atölye, biçki dikiş ve mefruşat atölyesi, ikinci katta da konferans eğitim sinema ve tiyatro salonu olarak kullanılacak çok amaçlı bir salon ve bahçesinde engelli engelsiz herkes için oyun parkı olan bir bina projemiz var.

Bu kampanya süresince biz Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği olarak toplumumuz engellilere duyarlı olduğuna inanıyoruz. Bu kampanyada ulusal medya ve basının da tam desteğiyle, hatta uygun görüldüğü taktirde canlı yayına katılmak suretiyle sesimizi duyurmak istiyorum." şeklinde konuştu.


11 Oca 2013 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.