Engelli Başkan, Engelli Çocukları Kucaklıyor

Akyazı Kent Konseyinin engelli meclis başkanı Handan bilgiç bütün engelleri aşmış biri olarak bir çok alanda faaliyet göstererek hayatının tadını çıkarırken kendisi gibi engelli çocuklara da ablalık yaparak onları mutlu etmeye çalışıyor.

e61133355e6c875249befe9a1a244584.jpg
77cf8d4fc107ffaec6e142305a36ecea.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Handan Bilgiç  Özel eğitim görmekte olan engelli öğrencileri ziyaret ediyor, onları kucaklıyor ve onlarla birlikte hoş vakit geçirerek mutlu ediyor.

Kent konseyinin engelli başkanı bilgiç  engelleri sevgi ile aşabileceklerini belirterek yolumuz sevgi yoludur, yeter ki empati yaparak anlayabilelim ve anlatabilelim. Bizler  toplumu oluşturan bireyler olarak  her yerde varız. Akyazı engelleri aşabilen , erişebilirliliği yüksek ve örnek bir  ilçe  olma yolunda bir hayli mesafe aldı. Dedi ve bu sevgi yolumuzda herkesi yanımızda görmek en büyük arzumuzdur şeklinde konuştu.

Her engelsizin bir engelli adayı olduğunu düşünürsek bu konuda  Akyazı Kent Konseyinin engelli meclis başkanı Handan bilgiç ‘e yapmakta olduğu örnek çalışmalarında destek vererek yükünün paylaşılması gerektiğini düşünüyoruz.

15 Mar 2018 - 13:27 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.