En iyi yaptığımız iş ‘’Yap Boz’’

Yapımı yılan hikâyesine dönen İlçemizin Turizm cenneti Kuzuluk Enver Ören Caddesine geçtiğimiz hafta dökülen Asfalt bugün belediye ekiplerince yediden kazıldı.

15acb447af70a0f7bf58eb29f76d072c.jpg
be8eed7bc4363f0174e07b169a80cb8b.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Yapımı yılan hikayesine dönen Akyazı’nın turizm cenneti olan yurt geneli ve Yurt dışından binlerce kişinin Tatil için geldiği Kuzuluk Enver Ören Caddesi geçtiğimiz günlerde Asfaltlanarak Esnaf ve Turizm için ilçemize tercih edenleri Toz ve çamurdan kurtarmıştı.

Asfalt çalışmasının ardından kısa bir süre Enver Ören Caddesine gelen Belediye ekipleri yeni yapılan Asfaltı kırarak çalışma başlattı.

Kuzuluk’lu Esnaflar ve Tatil için gelenler yaşanan olaya inanmakta güçlük çektiler. Yaklaşık bir hafta önce dökülen Asfalt için sevinmiştik Bugün ki manzara bu Belediye böyle bir işi yaparken hiç mi alt yapıyı gözden geçirmez anlamak mümkün değil En iyi yaptığımız iş ‘’Yap Boz’’ diyerek tepkilerini dile getirdiler

27 Tem 2017 - 11:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AkyaziibrahimAkyaxılı - Yani alt yapı komple değişmesi gerekse değişmeli fakat kazilmadan bu işler hallolmaz ama sonrasında ki işlem sahada önemli ya çukur oluyor tamamen sikistirilmadigi için ayda yüksek oluyor arabalarada yazık günah para veriliyorOcaddeyi komple kazıyacaklar demedi demeyin. Orda alt yapı iyi yapılmadı. Kaymak gibi asfalt da beklemeyin. Yaptıkları yamalarla nur topu gibi tümseklerimiz olacak. Kazıyonuz kazıyın eyvallah da yamayı düzgün yapın. Ama o da yok.Güzel tespit....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 11:18