En Çok Sevdiklerine Doğun Günü Yaptılar

Akyazı Cumhuriyet Ana Okulu Öğrencileri Kutlu Doğum haftası nedeniyle Çocukları çok seven Peygamberlerinin doğum gününü kutlayıp pasta kestiler

Akyazı Cumhuriyet Ana Okulu Kulüp öğretmeni Zehra Ocak tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftasını çocuklarla birlikte kutladılar.

Ana kulübü öğretmeni Zehra Ocak peygamberimizin hayatını, ailesini ve çocuklara olan sevgisinden anlatırken çocuklara öğrettiği ilahileri hep beraber söylediler. Peygamberimizin doğum günü için yapılan pasta kestiler. Programda Çocuklara Diyanet İşlerinden temin edilen hikaye kitapları hediye olarak verildi.

20 Nis 2015 - 16:19 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.