Emniyet Müdürü Coşar’dan Gazetecilere iadeyi ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Akyazı’ya atanan yeni Emniyet Müdürü İsa Coşar Akyazılı Gazetecilere iadeyi ziyarette bulundu.

b9fe8ef42137704914c3b0c659ea9ad2.jpg
58447d6d7dc70a115a2393fe8007b3cc.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’nın yeni Emniyet Müdürü İsa Coşar İlçede görev yapmakta olan Yenigün Gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel, DHA muhabiri,TV 264,Medyabar.com Temsilcisi ve Akyazı Net haber sitesi sahibi Alaattin Onur, Akyazı Net haber sitesi editörü Davut Kaya ve aynı sitenin muhabiri İbrahim Aydın’a iadeyi ziyarette bulundu.

Akyazi.net sitesinde gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Coşar Akyazı’yı yakından tanıdığını ve kısa sürede ilçeye alıştığını belirtti. İlçedeki sorunlarla ilgili çözüm odaklı olduklarını ve kısa süre içerisinde tüm personelimizle birçok asayiş olaylarının en az seviyeye düşüreceklerini dile getirdi.

Birlik ve beraberlik için de önce güzel Akyazı’mızın sonra güzel Sakarya’mızın daha sonra da güzel yurdumuzun huzuru, güveni ve mutluluğu için gelin birlikte elbirliği içinde çalışalım dedi. Coşar gazetecilerin yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

22 Eki 2018 - 17:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.