Emlak ve ÇTV vergileri için son gün 30 Kasım

Emlak ve Çevre Tüketim Vergisi (ÇTV) ödemeleri için son gün 30 Kasım Pazartesi. Belediyelerin veznelerinin Kasım'ın son iki haftası, cumartesi ve pazar günleri de hizmet vereceği açıklandı

Akyazı Belediyesi'nden yapılan açıklamada; emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım Pazartesi olduğu belirtildi.

Mükelleflerin ödemelerini belediye veznelerinin yanı sıra internet adresinde e-belediye linkindeki online tahsilat bölümünden de günün her saati yapabilecekleri belirtildi.

Ödemenin gecikmesi veya yapılmaması durumunda mükelleflerin her ay için "Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Gecikme Zammı" ödemek zorunda kalacakları ifade edilirken, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için belediye veznelerinin Kasım ayının son haftası, 28-29 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vereceği belirtildi.

10 Kas 2015 - 17:53 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.