EMİNE GÜRGEN'DEN BASIN AÇIKLAMASI

EMİNE GÜRGENDEN BASIN AÇIKLAMASI
Yönetimi ile birlikte AKP Kadın Kolları başkanlığından istifa eden Emine Gürgen bir basın bildirisi yayınladı.

Emine Gürgen'in yayınladığı basın bülteni şöyle; "Kurulduğu günden bu yana, Adalet ve Kalkınma Partisi Akyazı İlçe Kadın Kolu Başkanlığında hem partili bir fert ve İlçe Kadın Kolu Başkanı olarak hizmet ettim. Ancak; sağlık nedenlerim dolayı bu tempoda hizmet veremeyeceğimden ötürü Adalet ve Kalkınma Partisi Akyazı İlçe Kadın Kolu Başkanlığını bırakmak durumundayım. Yine bir Ak Partili olarak çalışmalara katılarak partime hizmet vereceğimi, istenildiği ve gerek duyulduğu takdirde de göreve gelen arkadaşlara destek vereceğim. Bizim çizgimiz bellidir. Ak Partinin ülkemize, ilimize ve ilçemize verdiği hizmetler vatandaşlarımızın takdirindedir. Kadın kolu olarak bu güne kadar Ak parti bayrağını en iyi şekilde taşıdığımıza inanıyorum. Partimize hizmet etmekten gurur duydum ve partimle gurur duyuyorum. Ancak şu an ki dururumum görevime devam etmeme engel teşkil etmektedir. Sadece Akyazı İlçe Kadın Kolu Başkanlığından ayrılıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Emine GÜRGEN Ak Parti Akyazı Kadın Kolu Başkanı