Emekliyi güpegündüz polisiz diyerek soydular

Şemsiyeli parkta otururken yanına gelen birisi tarafından ara sokağa götürülen F.G adlı emekli şahıs, daha sonra yanlarına gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan iki kişi tarafından soyuldu

MEDYABAR.COM

Adapazarı şehir merkezindeki Şemsiyeli parkta çay içen F.G isimli yaşlı adam, yanına gelen birisi tarafından 'Sana evimi göstereyim amca' denilerek Sabihahanım Okulunun arka sokağına götürüldü.

İkili sokakta bir evin önünde duruken yanlarına gelen iki kişi 'Biz Polisiz' diyerek, F.G'nin yanındaki şahsı aramaya başladı. F.G'den de cüzdanını isteyen iki kişi cüzdanı aldıktan sonra koşarak kaçtılar...

Güpegündüz 3 kişi tarafından soyulan F.G olayın ardından Polise başvurdu. Çalınan cüzdanının içinde 950 Lira, Ziraat Bankası kartı ve kredi kartlarının olduğunu belirten F.G şikayetçi oldu.

Polis, F.G'ye oyun oynayarak çağırdıkları sokakta soyan yapan 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

22 May 2015 - 13:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.