Emekli ettiren cinsel istismar iddiası

Bir kamu kuruluşunda yöneticilik yapan 55 yaşındaki F.G kurs öğretmenine 'basit ve nitelikli cinsel taciz'de bulunduğu iddia edilince emekli oldu.

Azim Çelik'in haberi

MEDYABAR.COM:-

Sakarya'da bir kursta öğretmenlik yapan O.Y, kentteki bir kamu kuruluşunda yönetici olan F.G'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

Alınan bilgilere göre bir kursta öğretmenlik yapan 30 yaşlarındaki eğitmen O.Y Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek kursta yöneticilik yapan F.G'nin kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddia ederek şikayette bulundu.

 

Bu şikayet üzerine savcılık soruşturma başlattı. İddialara göre ifade veren 50 yaşlarındaki kurs yöneticisi suçlamaları kabul etmeyedi.

 

Bu esnada kurs yöneticisi soruşturma aşamasında ise emekliye ayrıldı. Yaşanan bu adli süreicn ardından cinsel tacizle suçlanan yönetici F.G hakkında Sakarya 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'basit ve nitelikli cinsel taciz' iddiasıyla dava açıldı.

12 Ara 2017 - 18:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.