Emekli Emniyet Müdürü Güngör son yolculuğuna uğurlandı

Son olarak Zonguldak ilinde görev yapan 74 yaşında hayatını kaybeden emekli Emniyet Müdürü Ramazan Güngör Karaçalılık Mahallesinde toprağa verildi.

82d60cdffd89f3e5915a3ed06ad22cfb.jpg
5ba8588afacfa23ec40c3183aafc821d.jpg
+20
Haber albümü için resme tıklayın

Aslen Akyazı Karaçalılık Mahallesinden olan son olarak Zonguldak ilinde görev yapan 3 Çocuk babası 74 yaşındaki Emekli Emniyet Müdürü Ramazan Güngör hayatını kaybetti.

TABUTU AY YILDIZLI BAYRAĞA SARILDI!

Uzun yıllar birçok şehirde Emniyette görev yapan ve son olarak Zonguldak ilinde Emniyet Müdürlüğü görevini yapan emekli Emniyet Müdürü Ramazan Güngör’ün tabutuna meslektaşları tarafından Türk bayrağı sarıldı.

AİLESİNDEN ZOR VEDA..

Evinden alınan helallik sonrasında Kızları ve torunları tabutun başına gelerek uzun süre gözyaşı döktüler.  Karaçalılık Camiinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Emekli Polis müdürü Ramazan Güngör Karaçalılık Aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Ak parti İlçe başkanı Feyzi Bora, İlçe Müftüsü İzzet Şener, İlce Emniyet personeli ve çok sayıda yakınları katıldı.

Öte yandan Emekli Emniyet Müdürü Güngör’ün cenazesine protokol üyelerinin katılmaması ailesi tarafından tepkiyle karşılandı.

Hacı İbrahim Aydın

12 Mar 2018 - 14:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Soner Cengiz - Beraber çalışma fırsatı bulduğum çok değerli bir insan dı. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 15:27