Ellerinde pankartlarla trafiği kestiler!

Erenler'de yaklaşık 30 kadın, yaşadıkları caddeye asfalt atılmadığı için ellerinde pankartlar ve yüzlerinde maskelerle caddedeki trafiği keserek eylem yaptı.

MEDYABAR.COM
Erenler Çaybaşı Yeniköy Mahallesi girişindeki Fevzi Çakmak Caddesi'nde yaşayan, caddelerine asfalt atılmadığı için eylem yaptı. Ellerinde 'Cavit Başkan sözünü tut' ve 'Bizi tozdan kurtarın' yazılı pankartlar olan yaklaşık 30 kadın bugün öğle saatlerinde caddeyi çöp konteynırlarıyla kapattı.

 

Yüzlerince maskeler olan mahalleli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e asfalt yapılması için çağrı yaptı.  Eylemci kadınlar, uzun süredir asfaltlanmayan yoldan her gün çevre fabrikalara giden onlarca tır ve kamyon geçtiğini söyledi.

 

Göçüklerin oluştuğu yoldaki tozdan bıktıklarını ifade eden kadınlar, belediyeden yolun bir an önce asfaltlanmasını istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri kadınları yolu açmaları için ikna etmeye çalıştı. Trafiğin uzun bir süre durduğu caddede uzun bir araç kuyruğu oluştu.
Jandarma ekipleri kadınları ikna ederek yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladı.

07 Haz 2016 - 16:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.