Eller Şehit Ali Gaffar Okkan için semaya açıldı...

Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan, Sakarya'da ölümünün 14. yıldönümünde 102 Ali Gaffar ile birlikte anıldı. Şehit Gaffar Okkan'ın eşi Zerrin ve Sezin Okkan kabir başında 102 minik Gaffar Okkan il

MEDYABAR.COM

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevindeyken 5 polis memuruyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Ali Gaffar Okkkan, memleketi Hendek ilçesinde ölümünün 14 . yıl dönümünde büyük bir kalabalıkla anıldı. Anma törenine Diyarbakır'da emniyet müdürünün ölümünün ardından isimleri Gaffar Okkan koyulan 102 çocuk, şehit emniyet müdürünün eşi Zerrin ve kızı Sezin Okkan, protokol üyeleri ve çok sayıda polis katıldı.

Memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenen anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarıyla devam eden törende, şehit emniyet müdürünün yakınları ve silah arkadaşları duygulu anlar yaşadı.

Ölümünün 14. yılında anılan, şehit Ali Gaffar Okkan'ın anma törenine Diyarbakır'da emniyet müdürü şehit olduktan sonra isimleri Ali Gaffar koyulan 102 çocuk katıldı. Protokol konuşmalarının ardından dua için kabir başına geçildi. Şehit emniyet müdürünün eşi Zerrin ve kızı Sezin Okkan 102 Gaffar Okkan ile birlikte kabir başında dua etti. Yapılan duaların ardından, Zerrin ve Sezin Okkan ve şehit müdürün silah arkadaşları küçük Ali Gaffar'lar ile birlikte mezarın üzerine karanfil bıraktı.

'ÇOCUKLARA SEVGİSİ ÇOK BÜYÜKTÜ'

Törene kilometrelerce uzaktan katılan Ali Gaffar Baran isimli bir çocuk şehit müdür Gaffar Okkan'ın çocuklara sevgisinin çok büyük olduğunu duyduklarını ve törende duygulu anlar yaşadıklarını belirterek,"Güzel bir insan. Görmedik ama biz videolarını izledik. Duyduklarımıza inanmadık, araştırdık. Güzel bir insan. Çocuklara sevgisi çok büyük" ifadelerini kullandı.

Anma programı, yapılan dualar ve bırakılan çiçeklerin ardından sona erdi.

24 Oca 2015 - 14:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.