Elendik

AS AKYAZI SPOR İNEGÖL DE İLK MAÇINDA BAYRAMPAŞAYA 1-0 YENİLEREK ELENDİ

AS AKYAZI KENDİNİ YEDİ İnegöl de saat 15.00 te İnegöl dış sahada karşılaşmaya çıkan As Akyazı spor Bayrampaşa spor karşısında iyi bir oyun çıkarırken 6 net gol pozizyonu da buldu. 57 dakikada As Akyazı sporlu Zeki kalecisi Erol'a göğüsle geri pas verdi.pas kısa düşünce Bayrampaşa spor lu Fırat hatayı affetmedi ve golü attı.. Maçın sondakikalarına kadar oyuna hakim olan As Akyazı spor Sakatlığı süren Gökhanı çok aradı gelen pasları degerlendiremeyen As Akyazıo spor sahadan 1-0 maglup ayrıldı. İneğöldeki müsabakalara ASKF başkanı Hüseyin Kama,TFF il ajanı Ferruh Sezginde tiribünden destek verdiler. İnegöl iç sahada Serdivan spor beşyüz evler sporla karşılaştı Serdivan spor rakibini 1-0 maglup etti. Serdivanspor yetkilileri fimal maçını hendek gündogdu sporla oynayacaklarını iddia ettiler. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/f57dd2.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/67d553.JPG[/RESIM]

07 May 2009 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.